Ik daag je uit om jouw eigen kracht te vinden en op zoek te gaan naar wat er binnen jezelf verscholen zit.

Dit is mijn drijfveer van waaruit ik naar jou toe wil stappen.
Zoals kinderen niet twijfelen over hun talenten en heel spontaan ‘doen’. Ze zingen, dansen, spelen, mijmeren…op hun manier en op het moment dat zij dit willen. Fantastisch om zien!
Ik wil via mijn aanbod mensen warm maken om het creatieve speelse kind in zich wakker te maken. Het kind dat zelf creëert, heel spontaan, zonder regels en beperkingen.
Daarnaast word je uitgenodigd om stil te staan bij wat er zich in het nu manifesteert. Wat houdt je bezig? Wat zijn je drijfveren en wat houdt je eventueel nog wat klein? We gaan op zoek naar jouw VIVRE, hoe klein of groot die ook is en zetten dit neer in jouw unieke creatie

Ik geloof vooral in de kracht van mensen

Deze kracht heeft iedereen, hoe moeilijk het soms kan zijn in een bepaalde periode in je leven. Net dan kan het helend zijn te ontdekken dat je nog kan genieten van kleine dingen en iets kan creëren. Sta je net wat sterker in je leven dan ook is het zalig dit te kunnen beleven via kunstzinnige middelen, meditatie en massage.

 

Wie ben ik?

Ik ben Kristien Laperre en ik studeerde aan de Kleine Tiki te Nederland, kunstzinnig dynamisch coachen. Ik heb verschillende creatieve cursussen gevolgd. Mijn basisopleiding is Sociaal Verpleegkunde en Criminologie. Mijn grootste werkervaring is hulpverlening binnen de gezondheidszorg en de welzijnssector. Momenteel verdiep ik mij in chakra en aura massage. Ik volgde Reiki graad 1 en 2