Energetische massage

Rond jouw fysieke lichaam heb jij een energetisch lichaam. Beide zijn verbonden en beïnvloeden elkaar voortdurend. Door bepaalde levenservaringen kunnen er blokkades ontstaan die zich in jouw lichaam, jouw aura en chakra’s manifesteren. Dan kan er een onevenwicht zijn tussen je willen, je voelen, je denken en je doen. Via reiki, chakra massage en aura healing worden al jouw energiepunten geheeld en geactiveerd. Zo kan je lichaam tot ontspanning komen, kan je levensenergie volop stromen en zal jij opnieuw meer harmonie ervaren. Jouw zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. 

Ik maak gebruik van verschillende technieken, aangepast aan de noden van je lichaam. Het is een samenspel tussen mijn handen en mijn intuitie die jou geven wat je nu nodig hebt. Daarnaast geeft ook jouw lichaam aan wat het nu nodig heeft.

Indien gewenst, word je gemasseerd met warme olie. Ik gebruik ook edelstenen, visualisatie, meditatie en ademhalingsoefeningen om de heling te versterken. 

Tijdens een eerste afspraak luister ik uitgebreid naar jouw verhaal. Wat zijn jouw fysieke klachten? Welke emoties voel je? Welke levensgebeurtenissen heb je meegemaakt? Hoe voelt jouw lichaam aan? Al deze signalen tonen aan dat jouw lichaam jou iets wil vertellen. 

Een energetische massage is een cadeau voor jezelf om je opnieuw beter in je vel te voelen en in balans te komen. Ik adviseer je om na de massage rust in te plannen en tijd voor jezelf te nemen, zodat deze behandeling een grotere impact kan hebben op je welbevinden.

Een behandeling duurt anderhalf uur.

Prijs: 75 euro per behandeling.

mee te brengen: 1 grote handdoek om op te liggen en twee handdoeken om je te bedekken.

Plaats: De Lokaerde, Beveren Dries 2, Beveren-Leie